Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5516
Title: การพัฒนาสูตรอาหารเพื่อการผลิต และการยืดอายุการเก็บรักษาหัวเชื้อจุลินทรีย์ชีวภาพทางการเกษตร
Other Titles: Formulation of culture media for agricultural bio-inoculant production and shelf-life extension
Authors: หนึ่ง เตียอำรุง
Keywords: อาหาร--การเก็บและถนอม;อาหาร--คุณภาพ;อาหาร--การวิเคราะห์;อาหาร--เทคโนโลยีชีวภาพ
Issue Date: 2557
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: IRD3-304-54-10-01
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5516
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ171.71 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.