Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5516
Title: | การพัฒนาสูตรอาหารเพื่อการผลิต และการยืดอายุการเก็บรักษาหัวเชื้อจุลินทรีย์ชีวภาพทางการเกษตร |
Other Titles: | Formulation of culture media for agricultural bio-inoculant production and shelf-life extension |
Authors: | หนึ่ง เตียอำรุง |
Keywords: | อาหาร--การเก็บและถนอม;อาหาร--คุณภาพ;อาหาร--การวิเคราะห์;อาหาร--เทคโนโลยีชีวภาพ |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | IRD3-304-54-10-01 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5516 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 171.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.