Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5515
Title: รายงานการวิจัยการศึกษาลักษณะเฉพาะของเล็กตินที่มีฤทธิ์ทางชีวภาพจากเห็ดที่รับประทานได้
Other Titles: Characterization of bioactive lectins from edible mushrooms
Authors: สุรีลักษณ์ รอดทอง
Keywords: เห็ด;เห็ดที่เป็นอาหาร;อาหาร;อาหาร--จุลชีววิทยา
Issue Date: 2557
Publisher: สาขาวิชาจุลชีววิทยา สำนักวิชาวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT1-104-51-24-25
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5515
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
รายงานการวิจัยสมบูรณ์ การศึกษาลักษณะเฉพาะของเล็กตินจากเห็ดฯ SUT1-104-51-24-25.pdfเอกสารฉบับเต็ม37.46 MBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ148.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.