Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5485
Title: รายงานการวิจัยการเพิ่มปริมาณแป้งต้านทานการย่อยในผลิตภัณฑ์พาสต้าข้าวเจ้า
Other Titles: Increase of resistant starch in rice pasta products
Authors: มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
Keywords: ผลิตภัณฑ์พาสต้า;ใยอาหาร;แป้งข้าวเจ้า;แป้งสาลี
Issue Date: 2558
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-49-24-08
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5485
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ380.4 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext ลงลายน้ำแล้ว.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.