Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5484
Title: รายงานการวิจัยการพัฒนาสูตรอาหารเพื่อการผลิต และการยืดอายุการเก็บรักษาหัวเชื้อจุลินทรีย์ชีวภาพทางการเกษตร
Other Titles: Formulation of culture media for agricultural bio-inoculant production and shelf-life extension
Authors: หนึ่ง เตียอำรุง
พรรณลดา ติตตะบุตร
Keywords: ผลิตภัณฑ์จุลินทรีย์;จุลินทรีย์ในอาหาร;อาหาร--การวิเคราะห์
Issue Date: 2557
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5484
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ131.9 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.