Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5458
Title: รายงายวิจัยการปรับปรุงการใช้ประโยชน์ได้ทางโภชนะของอาหารสัตว์เคี้ยวเอื้องโดยการเสริมเอนไซม์ เซลลูเลสและไซแลนเนส หรือส่วนผสมของเอนไซม์ทั้งสองชนิด
Other Titles: Improving nutritional utilization of ruminant feeds through cellulase and xylanase supplementation or combination of these 2 enzymes
Authors: วิศิษฐิพร สุขสมบัติ
พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์
Keywords: เอนไซม์ในโภชนาการสัตว์;เอนไซม์
Issue Date: 2558
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-53-36-27
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5458
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ164.42 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.