Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5451
Title: | รายงานการวิจัยผลของสัดส่วนน้ำมันถั่วเหลืองและน้ำมันปลาทูน่าในอาหารที่มีข้าวโพดและกากถั่วเหลืองเป็นส่วนประกอบหลัก ต่อสมรรถนะการผลิตของไก่ไข่และอัตราส่วนระหว่างกรดไขมันชนิดโอเมก้า-6 และโอเมก้า-3 ในไข่แดง |
Other Titles: | Effect of the proportion of soybean oil and tuma oil in corn-soybean meal-based diets on laying hen performance and omega-6/omega-3 fatty acid ratio egg yolk |
Authors: | วิทธวัช โมฬี สุทิศา เข็มผะกา เฉลิมชัย หอมตา |
Keywords: | น้ำมันถั่วเหลือง;กากถั่วเหลือง;กรดไขมันโอเมกา 3;น้ำมันปลา |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-303-54-12-17 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5451 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 151.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 400.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.