Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5451
Title: รายงานการวิจัยผลของสัดส่วนน้ำมันถั่วเหลืองและน้ำมันปลาทูน่าในอาหารที่มีข้าวโพดและกากถั่วเหลืองเป็นส่วนประกอบหลัก ต่อสมรรถนะการผลิตของไก่ไข่และอัตราส่วนระหว่างกรดไขมันชนิดโอเมก้า-6 และโอเมก้า-3 ในไข่แดง
Other Titles: Effect of the proportion of soybean oil and tuma oil in corn-soybean meal-based diets on laying hen performance and omega-6/omega-3 fatty acid ratio egg yolk
Authors: วิทธวัช โมฬี
สุทิศา เข็มผะกา
เฉลิมชัย หอมตา
Keywords: น้ำมันถั่วเหลือง;กากถั่วเหลือง;กรดไขมันโอเมกา 3;น้ำมันปลา
Issue Date: 2557
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-54-12-17
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5451
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ151.38 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม400.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.