Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5438
Title: รายงานการวิจัยผลของอันตรกิริยาระหว่างแป้งมันสำปะหลังดัดแปรและแคปปา-คาราจีแนนต่อการตกผลึกน้ำแข็งใหม่ในไอศกรีม
Other Titles: The interaction effect between modified tapioca starch and kappa-carrageenan on ice recrystallization in milk ice cream
Authors: ศิวัฒ ไทยอุดม
หทัยชนก นพจรูญศรี
Keywords: แป้งมันสำปะหลัง;อุตสาหกรรมแป้งมันสำปะหลัง;การตกผลึก
Issue Date: 2557
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-54-24-09
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5438
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ809.64 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม7.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.