Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5438
Title: | รายงานการวิจัยผลของอันตรกิริยาระหว่างแป้งมันสำปะหลังดัดแปรและแคปปา-คาราจีแนนต่อการตกผลึกน้ำแข็งใหม่ในไอศกรีม |
Other Titles: | The interaction effect between modified tapioca starch and kappa-carrageenan on ice recrystallization in milk ice cream |
Authors: | ศิวัฒ ไทยอุดม หทัยชนก นพจรูญศรี |
Keywords: | แป้งมันสำปะหลัง;อุตสาหกรรมแป้งมันสำปะหลัง;การตกผลึก |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-54-24-09 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5438 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 809.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 7.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.