Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5417| Title: | รายงานการวิจัยการปรับโครงสร้างของคอมโปซิทระหว่างเปคตินและไบโอโพลีเมอร์ เพื่อการประยุกต์ทางอุตสาหกรรมอาหาร |
| Other Titles: | Restructuration of pectin / biopolymer composite for application in food industry |
| Authors: | โชคชัย วนภู |
| Keywords: | อุตสาหกรรมอาหาร;อาหาร--เทคโนโลยีชีวภาพ |
| Issue Date: | 2556 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-304-52-36-29 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5417 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 281.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.