Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/540
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล | - |
dc.date.accessioned | 2008-07-15T07:33:12Z | - |
dc.date.available | 2008-07-15T07:33:12Z | - |
dc.date.issued | 2541 | - |
dc.identifier.citation | อาหาร ปีที่ 28 ฉบับที่ 4 (ตุลาคม-ธันวาคม 2541): หน้า 245-254,0 | en |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/540 | - |
dc.description | ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.format.extent | 535170 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.subject | การเกิดเจลของโปรตีนกล้ามเนื้อปลา | en |
dc.subject | Gelation of fish | en |
dc.title | การเกิดเจลของโปรตีนกล้ามเนื้อปลา | en |
dc.title.alternative | Gelation of fish muscle protiens | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | บทความ (Articles) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bib150.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 522.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.