Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/540
Title: การเกิดเจลของโปรตีนกล้ามเนื้อปลา
Other Titles: Gelation of fish muscle protiens
Authors: จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
Keywords: การเกิดเจลของโปรตีนกล้ามเนื้อปลา;Gelation of fish
Issue Date: 2541
Citation: อาหาร ปีที่ 28 ฉบับที่ 4 (ตุลาคม-ธันวาคม 2541): หน้า 245-254,0
Description: ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/540
Appears in Collections:บทความ (Articles)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bib150.pdfเอกสารฉบับเต็ม522.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.