Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5367
Title: Extractive fermentation of ethanol from fresh cassava roots using vacuum fractionation technique
Other Titles: การแยกสกัดเอทานอลควบคู่กับการหมักหัวมันสำปะหลังสดด้วยเทคนิคการกลั่นลำดับส่วนแบบสูญญากาศ
Authors: Supathra Phakping
Keywords: Fermentation;Cassava;Ethanol;Distillation
Issue Date: 2013
Publisher: School of Biotechnology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5367
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract238.21 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext2.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.