Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5350
Title: Proteinase production and sodium chloride adaptation response of moderately halophilic virgibacillus sp. sk37 isolated from fish sauce fermentation
Other Titles: การผลิตโปรติเนสและการปรับตัวในสภาวะที่มีโซเดียมคลอไรด์ของแบคทีเรียชอบเกลือความเข้มข้นปานกลางสายพันธุ์ virgibacillus sp. sk37 ที่คัดแยกจากการหมักน้ำปลา
Authors: Sornchai Sinsuwan
Keywords: Proteinase;Bacteria;Fermentation
Issue Date: 2013
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5350
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract322.89 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext3.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.