Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5350| Title: | Proteinase production and sodium chloride adaptation response of moderately halophilic virgibacillus sp. sk37 isolated from fish sauce fermentation |
| Other Titles: | การผลิตโปรติเนสและการปรับตัวในสภาวะที่มีโซเดียมคลอไรด์ของแบคทีเรียชอบเกลือความเข้มข้นปานกลางสายพันธุ์ virgibacillus sp. sk37 ที่คัดแยกจากการหมักน้ำปลา |
| Authors: | Sornchai Sinsuwan |
| Keywords: | Proteinase;Bacteria;Fermentation |
| Issue Date: | 2013 |
| Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5350 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | Abstract | 322.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | Fulltext | 3.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.