Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5350
Title: | Proteinase production and sodium chloride adaptation response of moderately halophilic virgibacillus sp. sk37 isolated from fish sauce fermentation |
Other Titles: | การผลิตโปรติเนสและการปรับตัวในสภาวะที่มีโซเดียมคลอไรด์ของแบคทีเรียชอบเกลือความเข้มข้นปานกลางสายพันธุ์ virgibacillus sp. sk37 ที่คัดแยกจากการหมักน้ำปลา |
Authors: | Sornchai Sinsuwan |
Keywords: | Proteinase;Bacteria;Fermentation |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5350 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 322.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 3.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.