Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5235
Title: การตรวจสอบคุณมาบัติทางชีวเคมีของสารแอนติออกซิแดนท์ในเมล็ดมะขามและผลิตภัณฑ์
Other Titles: Detertermination of Biochemical Properties of Antioxidative Compounds in Tamarind Seeds (Tarmarindus indica Linn.) and Their Products.
Authors: เบญจมาศ จิตรสมบูรณ์
ไมตรี สุทธจิตต์
ปิยะเนตร จันทร์ถิระติกุล
ประไพรัตน์ สีพลไกร
สุจินต์ อังกุราวิรุทธ์
Keywords: ชีวเคมี;แอนติออกซิแดนท์;ผลิตภัณฑ์;มะขาม
Issue Date: 2557
Publisher: สาขาวิชาเภสัชวิทยา สำนักวิชาวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT1-104-48-24-06
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5236
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.31 MBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ141.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.