Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5185
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อุมาพร วงศาสัก | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-16T12:09:06Z | - |
dc.date.available | 2015-09-16T12:09:06Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5185 | - |
dc.format.extent | 6819310 bytes | - |
dc.format.extent | 2789661 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | กุ้งขาว | en |
dc.subject | ระบบภูมิคุ้มกัน | en |
dc.subject | จุลินทรีย์ในอาหาร | en |
dc.title | ผลของการเสริมสารเสริมในอาหารและเซลล์ตรึงโปรไบโอติคต่อสมรรถนะการเจริญเติบโตและสุขภาพในกุ้งขาว | en |
dc.title.alternative | Effects of feed additives and immobilized probiotic supplemented diets on growth performances and health in whiteleg shrimp | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีการผลิตสัตว์ | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abtract Th-Eng.pdf | บทคัดย่อ | 2.72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 6.66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.