Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5183
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อาภาภรณ์ ผิวอ่อนดี | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-16T12:08:17Z | - |
dc.date.available | 2015-09-16T12:08:17Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5183 | - |
dc.format.extent | 3593242 bytes | - |
dc.format.extent | 287781 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | เอนไซม์ | en |
dc.subject | หนู | en |
dc.subject | พืชสมุนไพร | en |
dc.subject | สารสกัดจากพืช | en |
dc.title | ผลของสารสกัดรางจืดต่อเอนไซม์กลูต้าไทโอนเอสทรานฟอเรสในตับหนูและความเสถียรต่อความร้อนของกลุ่มสารพฤษเคมี | en |
dc.title.alternative | Effect of rang chuet extract on glutathione s-tranferases in rat livers and thermal stabilty of its phytochmicals | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abtract Th-Eng.pdf | บทคัดย่อ | 281.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.