Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5176
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วรวลัญช์ สำรวล | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-16T12:04:21Z | - |
dc.date.available | 2015-09-16T12:04:21Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5176 | - |
dc.format.extent | 4035617 bytes | - |
dc.format.extent | 321602 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | ถั่วเหลือง | en |
dc.subject | สารสกัด | en |
dc.subject | สารสกัดจากพืช | en |
dc.subject | เคมี--การทดลอง | en |
dc.subject | เทคโนโลยีชีวภาพพืช | en |
dc.title | การเปรียบเทียบคุณสมบัติทางเคมีและชีวภาพของสารสกัดจากถั่วเหลืองและถั่วเหลืองหมัก | en |
dc.title.alternative | Comparisons of chemical and biological properties of soybean and fermented soybean extracts | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 314.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.94 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.