Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5176
Title: การเปรียบเทียบคุณสมบัติทางเคมีและชีวภาพของสารสกัดจากถั่วเหลืองและถั่วเหลืองหมัก
Other Titles: Comparisons of chemical and biological properties of soybean and fermented soybean extracts
Authors: วรวลัญช์ สำรวล
Keywords: ถั่วเหลือง;สารสกัด;สารสกัดจากพืช;เคมี--การทดลอง;เทคโนโลยีชีวภาพพืช
Issue Date: 2557
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5176
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ314.06 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.94 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.