Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5172
Title: | การปรับปรุงลักษณะซากของสุกรพันธุ์ไทยโดยการผสมข้ามกับสุกรป่า |
Other Titles: | Improvement of Carcass Characteristics of Thai Pigs by crossbreeding with Wild Boars. |
Authors: | พงษ์ชาญ ณ ลำปาง |
Keywords: | สุกร;สุกร--การปรับปรุงพันธุ์;การผสมเชื้อ |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-303-50-24-20 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5172 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 658.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 373.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.