Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5172
Title: การปรับปรุงลักษณะซากของสุกรพันธุ์ไทยโดยการผสมข้ามกับสุกรป่า
Other Titles: Improvement of Carcass Characteristics of Thai Pigs by crossbreeding with Wild Boars.
Authors: พงษ์ชาญ ณ ลำปาง
Keywords: สุกร;สุกร--การปรับปรุงพันธุ์;การผสมเชื้อ
Issue Date: 2556
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-50-24-20
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5172
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม658.04 kBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ373.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.