Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5166
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศิวัฒ ไทยอุดม | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-16T11:56:31Z | - |
dc.date.available | 2015-09-16T11:56:31Z | - |
dc.date.issued | 2555 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5166 | - |
dc.description.sponsorship | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.format.extent | 553781 bytes | - |
dc.format.extent | 1912411 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.relation.ispartofseries | SUT3-305-50-12-26 | en |
dc.subject | โปรตีน | en |
dc.subject | น้ำมันถั่วเหลือง | en |
dc.subject | สมุนไพร | en |
dc.title | การปรับปรุงกลิ่นรสของไอศครีมที่มีโปรตีนและน้ำมันจากถั่วเหลืองด้วยสมุนไพรไทย | en |
dc.title.alternative | Flavor Improvement in Ice Cream Containing Soy Protein and Soy Beam Oil by Thai Herbs. | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fulltextSUT3-305-50-12-26.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 540.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.