Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5166
Title: | การปรับปรุงกลิ่นรสของไอศครีมที่มีโปรตีนและน้ำมันจากถั่วเหลืองด้วยสมุนไพรไทย |
Other Titles: | Flavor Improvement in Ice Cream Containing Soy Protein and Soy Beam Oil by Thai Herbs. |
Authors: | ศิวัฒ ไทยอุดม |
Keywords: | โปรตีน;น้ำมันถั่วเหลือง;สมุนไพร |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-50-12-26 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5166 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fulltextSUT3-305-50-12-26.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 540.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.