Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5166
Title: การปรับปรุงกลิ่นรสของไอศครีมที่มีโปรตีนและน้ำมันจากถั่วเหลืองด้วยสมุนไพรไทย
Other Titles: Flavor Improvement in Ice Cream Containing Soy Protein and Soy Beam Oil by Thai Herbs.
Authors: ศิวัฒ ไทยอุดม
Keywords: โปรตีน;น้ำมันถั่วเหลือง;สมุนไพร
Issue Date: 2555
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-50-12-26
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5166
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fulltextSUT3-305-50-12-26.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.87 MBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ540.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.