Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5166| Title: | การปรับปรุงกลิ่นรสของไอศครีมที่มีโปรตีนและน้ำมันจากถั่วเหลืองด้วยสมุนไพรไทย |
| Other Titles: | Flavor Improvement in Ice Cream Containing Soy Protein and Soy Beam Oil by Thai Herbs. |
| Authors: | ศิวัฒ ไทยอุดม |
| Keywords: | โปรตีน;น้ำมันถั่วเหลือง;สมุนไพร |
| Issue Date: | 2555 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-50-12-26 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5166 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| fulltextSUT3-305-50-12-26.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 540.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.