Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5159
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชาลินี ทนันชัย | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-16T11:51:51Z | - |
dc.date.available | 2015-09-16T11:51:51Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5159 | - |
dc.format.extent | 4151081 bytes | - |
dc.format.extent | 354057 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | แบคทีเรีย | en |
dc.subject | แบคทีเรียกรดแล็กติก | en |
dc.subject | โรคเกิดจากแบคทีเรีย | en |
dc.subject | ลำไส้--โรค | en |
dc.title | ศักยภาพของประเภทของแป้งต้านทานในการกระตุ้นการเจริญของแบคทีเรียในลำไส้ | en |
dc.title.alternative | Potentiality of types of resistant starch for stimulating growth of intestinal microflora | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 345.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.