Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5159
Title: ศักยภาพของประเภทของแป้งต้านทานในการกระตุ้นการเจริญของแบคทีเรียในลำไส้
Other Titles: Potentiality of types of resistant starch for stimulating growth of intestinal microflora
Authors: ชาลินี ทนันชัย
Keywords: แบคทีเรีย;แบคทีเรียกรดแล็กติก;โรคเกิดจากแบคทีเรีย;ลำไส้--โรค
Issue Date: 2556
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5159
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ345.76 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม4.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.