Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4988
Title: อิทธิพลของอุณหภูมิ และอายุการเก็บรักษาต่อการเกิดอาการสะท้านหนาวในมะเขือเทศเชอรี่ (Lycopersicon esculentum CV. CH154) และการประยุกต์ใช้แคลเซียมเพื่อลดอาการ
Other Titles: Effects of temperature and storage life on chilling injury of cherry tomato (Lycopersicon esculentum CV. CH154) and the application of calcium for chilling reduction
Authors: ปริญญา เทพณรงค์
Keywords: มะเขือเทศ--การเก็บรักษา;มะเขือเทศเชอรี่
Issue Date: 2556
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4988
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม9.23 MBAdobe PDFView/Open
AbstractTh-Eng.pdfบทคัดย่อ424.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.