Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4986
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorทัศนีวรรณ สีสัน-
dc.date.accessioned2015-04-27T04:01:27Z-
dc.date.available2015-04-27T04:01:27Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4986-
dc.format.extent8613249 bytes-
dc.format.extent46447157 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectสมุนไพรen
dc.subjectสารสกัดรางจืดen
dc.titleชีวภาพพร้อมใช้และการนำไปใช้ทางชีวภาพของสารสกัดรางจืดen
dc.title.alternativeฺBioavailability and bioaccessibility of rang chuet (Thunbergia Laurifolia Lindl.) extracten
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม45.36 MBAdobe PDFView/Open
AbstractTh-Eng.pdfบทคัดย่อ8.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.