Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4984
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ภชมน พิชญาจิตติพงษ์ | - |
dc.date.accessioned | 2015-04-27T04:00:55Z | - |
dc.date.available | 2015-04-27T04:00:55Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4984 | - |
dc.format.extent | 7406429 bytes | - |
dc.format.extent | 431401 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | สีผสมอาหาร | en |
dc.subject | เปลือกแก้วมังกร | en |
dc.title | การผลิตและสมบัติทางชีวภาพของสีผสมอาหารจากเปลือกแก้วมังกรพันธุ์เนื้อผลสีแดง (Hylocercus polyrhizus) | en |
dc.title.alternative | Production and biological properties of food colorants from red dragon fruit (hylocercus polyrhizus) peels | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AbstractTh-Eng.pdf | บทคัดย่อ | 421.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 7.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.