Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4984
Title: การผลิตและสมบัติทางชีวภาพของสีผสมอาหารจากเปลือกแก้วมังกรพันธุ์เนื้อผลสีแดง (Hylocercus polyrhizus)
Other Titles: Production and biological properties of food colorants from red dragon fruit (hylocercus polyrhizus) peels
Authors: ภชมน พิชญาจิตติพงษ์
Keywords: สีผสมอาหาร;เปลือกแก้วมังกร
Issue Date: 2556
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4984
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AbstractTh-Eng.pdfบทคัดย่อ421.29 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม7.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.