Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4983
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธงชาติ สุริยวงค์-
dc.date.accessioned2015-04-27T04:00:34Z-
dc.date.available2015-04-27T04:00:34Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4983-
dc.format.extent293114 bytes-
dc.format.extent2440507 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectไก่เนื้อen
dc.subjectกากมันสำปะหลังen
dc.subjectอาหารสัตว์en
dc.titleผลของกากมันสำปะหลังเสริมด้วยเอนไซม์ไซลาเนสต่อการย่อยได้ของโภชนะสมรรถนะการเจริญเติบโต และคุณภาพซากของไก่เนื้อen
dc.title.alternativeEffects of cassava pulp supplemented with xylanase on nutrient digestibility, growth performance and carcass quality of broilersen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีการผลิตสัตว์-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.38 MBAdobe PDFView/Open
AbstractTh-Eng.pdfบทคัดย่อ286.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.