Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4983
Title: ผลของกากมันสำปะหลังเสริมด้วยเอนไซม์ไซลาเนสต่อการย่อยได้ของโภชนะสมรรถนะการเจริญเติบโต และคุณภาพซากของไก่เนื้อ
Other Titles: Effects of cassava pulp supplemented with xylanase on nutrient digestibility, growth performance and carcass quality of broilers
Authors: ธงชาติ สุริยวงค์
Keywords: ไก่เนื้อ;กากมันสำปะหลัง;อาหารสัตว์
Issue Date: 2556
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4983
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.38 MBAdobe PDFView/Open
AbstractTh-Eng.pdfบทคัดย่อ286.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.