Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4852
Title: Purification of l-(+)-lactic acid from fermentation broth by pervaporation-assisted esterification technique
Other Titles: การทำบริสุทธิ์กรด l-แลคติกจากน้ำหมักด้วยเทคนิคผสมระหว่างระบบพอวาโพเรชั่นและเอสเทอร์ริฟิเคชั่น
Authors: Panwana Khunnonkwaw
Keywords: Esterification;Pervaporation;Lactic acid;Fermentation
Issue Date: 2010
Publisher: School of Biotechnology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4852
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract360.54 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext20.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.