Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4851
Title: | Optimization of beer production from rice malt based using response surface methodology |
Other Titles: | การหาสภาวะที่เหมาะสมในการผลิตเบียร์จากข้าวเป็นส่วนประกอบหลักโดยวิธีพื้นที่ผิวตอบสนอง |
Authors: | Artit Kongkaew |
Keywords: | Beer;Rice--Processing;Value added;Enzymes |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | School of Biotechnology Institute of agricultural technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4851 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 122.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 4.51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.