Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4778
Title: ผลของเชื้อราอาบัสคูล่าไมคอไรซ่าต่อมะเขือเทศสีดา Solanum lycopersicum l. ที่การให้น้ำระดับต่างกัน
Other Titles: Effects of arbuscular mycorrhizal fungi on seeda tomato solanum lycopersicum l. at various levels of water application
Authors: สิริพร สิริชัยเวชกุล
Keywords: เชื้อรา;มะเขือเทศ;การเจริญเติบโตของพืช
Issue Date: 2554
Publisher: สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4778
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ1.06 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม6.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.