Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4651
Title: | รายงานการวิจัยผลของสมับติทางวิทยากระแสและกายภาพเคมีของสารผสมโพลีแซคคาไรด์กับแป้งมันสำปะหลังดัดแปรต่อระบบต้นแบบอาหารแช่แข็ง |
Other Titles: | Influences of rheological and physicochemical properties of mixed polysaccharide modified tapioca starch on frozen starch food model system |
Authors: | ศิวัฒ ไทยอุดม |
Keywords: | มันสำปะหลัง;โพลีแซคคาไรด์;เคมี;อาหารแช่แข็ง;สมบัติทางวิทยากระแส |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-53-24-38 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4651 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 251.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 5.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.