Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4651
Title: รายงานการวิจัยผลของสมับติทางวิทยากระแสและกายภาพเคมีของสารผสมโพลีแซคคาไรด์กับแป้งมันสำปะหลังดัดแปรต่อระบบต้นแบบอาหารแช่แข็ง
Other Titles: Influences of rheological and physicochemical properties of mixed polysaccharide modified tapioca starch on frozen starch food model system
Authors: ศิวัฒ ไทยอุดม
Keywords: มันสำปะหลัง;โพลีแซคคาไรด์;เคมี;อาหารแช่แข็ง;สมบัติทางวิทยากระแส
Issue Date: 2557
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-53-24-38
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4651
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ251.18 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม5.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.