Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4636
Title: | รายงานการวิจัยการใช้โปรติเนสที่หลั่งออกนอกเซลล์และตรึงอยู่กับเซลล์จากแบคทีเรียชอบเค็ม/ทมเค็มในกระบวนการหมักน้ำปลา |
Other Titles: | Application of extracellular and cell-bound proteinases from halophilic/halotolerant bacteria in fish sauce fermentation |
Authors: | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล |
Keywords: | โปรติเนส;แบคทีเรีย;การหมักน้ำปลา;ความเค็ม |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-50-39-19 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4636 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 281.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.