Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4636
Title: รายงานการวิจัยการใช้โปรติเนสที่หลั่งออกนอกเซลล์และตรึงอยู่กับเซลล์จากแบคทีเรียชอบเค็ม/ทมเค็มในกระบวนการหมักน้ำปลา
Other Titles: Application of extracellular and cell-bound proteinases from halophilic/halotolerant bacteria in fish sauce fermentation
Authors: จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
Keywords: โปรติเนส;แบคทีเรีย;การหมักน้ำปลา;ความเค็ม
Issue Date: 2556
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-50-39-19
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4636
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ281.53 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.