Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4608
Title: | รายงานการวิจัยการใช้วัสดุเหลือทิ้งจากอุตสหกรรมประมง เพื่อผลิตสารเสริมคุณภาพเจลและเพปไทด์ที่ยับยั้ง ACE และต้านออกซิเดชั่น |
Other Titles: | Utilization of fishery byproducts for gel-enhancing agent and ACE inhibitory and antioxidant peptides |
Authors: | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล |
Keywords: | ออกซิเดชั่น;อุตสาหกรรมประมง;เพปไทด์;สารต้านอนุมูลอิสระ |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-51-24-05 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4608 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 381.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.