Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4608
Title: รายงานการวิจัยการใช้วัสดุเหลือทิ้งจากอุตสหกรรมประมง เพื่อผลิตสารเสริมคุณภาพเจลและเพปไทด์ที่ยับยั้ง ACE และต้านออกซิเดชั่น
Other Titles: Utilization of fishery byproducts for gel-enhancing agent and ACE inhibitory and antioxidant peptides
Authors: จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
Keywords: ออกซิเดชั่น;อุตสาหกรรมประมง;เพปไทด์;สารต้านอนุมูลอิสระ
Issue Date: 2556
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-51-24-05
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4608
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ381.28 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.