Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4600
Title: รายงานการวิจัยการเพิ่มโปรตีนในกากมันสำปะหลังและเปลือกมันสำปะหลังโดยใช้จุลินทรีย์
Other Titles: Increasing protein content in cassva pulp and cassava peel using microorganisms
Authors: วิศิษฐิพร สุขสมบัติ
พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์
Keywords: มันสำปะหลัง;จุลินทรีย์;โปรตีน;กากมันสำปะหลัง
Issue Date: 2556
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-53-24-07
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4600
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ150.79 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม792.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.