Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4599
Title: รายงานการวิจัยผลของระดับน้ำมันปลาทะเลในอาหารและช่วงระยะเวลาการให้อาหารต่อสมรรถนะการเจริญเติบโต และส่วนประกอบของกรดไขมัน ชนิดโอเมก้า-3 ในเนื้อไก่พื้นเมือง
Other Titles: The effects of dietary fish oil level and feeding period on growth performance and omega-3 fatty acid composition of native chicken meat
Authors: วิทธวัช โมฬี
สุทิศา เข็มผะกา
Keywords: โอเมก้า 3;ไก่พื้นเมือง;น้ำมันปลา;กรดไขมัน
Issue Date: 2556
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-52-12-25
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4599
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ207.51 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม445.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.