Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4547
Title: Production and characterization of Antioxidant peptides derived from Enzymatic hydrolysis of Surimi wastes
Other Titles: การผลิตและการศึกษาลักษณะเพปไทด์ทีมีคุณสมบัติในการต้านออกซิเดชันจาก วัสดุเหลือทิ'งจากซูริมิโดยใช้เอนไซม์
Authors: Chompoonuch Wiriyaphan
Keywords: Peptides;Surimi
Issue Date: 2013
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4547
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ228.73 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.