Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4537
Title: | Physico-chemical properties and angiotensin 1 converting enzyme inhibitory peptides of collagen prepared from tilapia(Oreochromis niloticus)and hybrid catfish(clarias macrocephalusxC.gariepinus)skin |
Other Titles: | คุณสมบัติทางเคมีกายภาพและเพปไทด์ยับยั้งเอนไซม์แอนจิโอเทนซินของคอลลาเจนจากหนังปลานิลและหนังปลาดุกบิ๊กอุย |
Authors: | Pornpimol Sungperm |
Keywords: | Enzymes;Nile tilapia |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4537 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 272.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.99 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.