Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4499
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จักรกริช หอมขาว | - |
dc.date.accessioned | 2014-07-14T04:02:39Z | - |
dc.date.available | 2014-07-14T04:02:39Z | - |
dc.date.issued | 2555 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4499 | - |
dc.format.extent | 4058738 bytes | - |
dc.format.extent | 1672299 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | มันสำปะหลัง--การผลิต | en |
dc.subject | การหมัก | en |
dc.title | การเพิ่มโปรตีนผลิตภัณฑ์มันสำปะหลังโดยใช้จุลินทรีย์ และผลการใช้ผลิตภัณฑ์มันสำปะหลังหมักทดแทนอาหารข้นในโคเจาะกระเพาะต่อการหมักย่อยในกระเพาะหมัก | en |
dc.title.alternative | Increasing protein in cassava products using microbes and the effects of fermented cassava products as a replacement for concentrate in rumen fistulated cattle on rumen fermentation | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีการผลิตสัตว์ | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 1.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.96 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.