Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4494
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อังควิภา มนตรีวงษ์ | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-27T06:21:07Z | - |
dc.date.available | 2014-06-27T06:21:07Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4494 | - |
dc.format.extent | 2880296 bytes | - |
dc.format.extent | 1864975 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | เอนไซม์ | en |
dc.subject | การหมัก | en |
dc.title | การศึกษาคุณลักษณะของเอนไซม์ย่อยสลายไฟบรินและโปรตีนจากแบคทีเรียชอบเกลือปานกลาง Virgibacillus sp. SK1-3-7ที่คัดแยกได้จากกระบวนการหมักน้ำปลา | en |
dc.title.alternative | Characterization of fibrinolytic and proteolytic enzymes from a moderately halophilic bacterium, virgibacillus sp. Sk1-3-7, isolated from fish sauce fermentation | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 1.82 MB | Adobe PDF | View/Open |
FullText.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.