Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4494
Title: การศึกษาคุณลักษณะของเอนไซม์ย่อยสลายไฟบรินและโปรตีนจากแบคทีเรียชอบเกลือปานกลาง Virgibacillus sp. SK1-3-7ที่คัดแยกได้จากกระบวนการหมักน้ำปลา
Other Titles: Characterization of fibrinolytic and proteolytic enzymes from a moderately halophilic bacterium, virgibacillus sp. Sk1-3-7, isolated from fish sauce fermentation
Authors: อังควิภา มนตรีวงษ์
Keywords: เอนไซม์;การหมัก
Issue Date: 2554
Publisher: สาขาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4494
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ1.82 MBAdobe PDFView/Open
FullText.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.