Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4476
Title: คุณสมบัติเชิงหน้าที่ของสารทดแทนไขมันจากแป้งดัดแปรในมายองเนสสูตรไขมันต่ำ
Other Titles: The functional properties of modified starch-based fat replacers in reduced fat mayonnaises
Authors: กัลยา ขันธรัตน์
Keywords: น้ำมันและไขมัน;อาหาร--เทคโนโลยีชีวภาพ;อาหาร--การวิเคราะห์
Issue Date: 2553
Publisher: สาขาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4476
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ5.24 MBAdobe PDFView/Open
FullText.pdfเอกสารฉบับเต็ม6.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.