Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/445
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศุกฤตย์ ไทยอุดม | - |
dc.date.accessioned | 2008-07-14T08:25:01Z | - |
dc.date.available | 2008-07-14T08:25:01Z | - |
dc.date.issued | 2550 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/445 | - |
dc.description | โครงการหนึ่งอาจารย์หนึ่งผลงาน ประจำปี 2549 | en |
dc.format.extent | 1290923 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | สัดส่วนไขมันนมต่อน้ำมันถั่วเหลือง | en |
dc.subject | เวลาในการตีปั่นไอศกรีม | en |
dc.subject | คุณภาพ | en |
dc.subject | ไอศกรีมนม | en |
dc.title | ผลของสัดส่วนไขมันต่อน้ำมันถั่วเหลืองและเวลาในการตีปั่นไอศกรีมต่อคุณภาพของไอศกรีมนม | en |
dc.title.alternative | Effects of ratio of milk fat to soy bean oil and whipping time on qualities of milk ice cream | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | บทความ (Articles) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
OTOP49_66.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.