Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/445
Title: ผลของสัดส่วนไขมันต่อน้ำมันถั่วเหลืองและเวลาในการตีปั่นไอศกรีมต่อคุณภาพของไอศกรีมนม
Other Titles: Effects of ratio of milk fat to soy bean oil and whipping time on qualities of milk ice cream
Authors: ศุกฤตย์ ไทยอุดม
Keywords: สัดส่วนไขมันนมต่อน้ำมันถั่วเหลือง;เวลาในการตีปั่นไอศกรีม;คุณภาพ;ไอศกรีมนม
Issue Date: 2550
Publisher: สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Description: โครงการหนึ่งอาจารย์หนึ่งผลงาน ประจำปี 2549
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/445
Appears in Collections:บทความ (Articles)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
OTOP49_66.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.