Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4442
Title: Utilizations of by-products from alcoholic beverage processes for practical diets for juvenile nile tilapia, oreochromis niloticus
Other Titles: การใช้ผลพลอยได้จากกระบวนการผลิตเครื่องดื่มมีแอลกอฮอล์ในการผลิตอาหารสําเร็จรูปสําหรับลูกปลานิลวัยอ่อน(Oreochromis niloticus)
Authors: Kunthika Vechklang
Keywords: Rice wine residual;Nile tilapia;Brewers yeast;Growth performance;Immune stimulation
Issue Date: 2010
Publisher: School of Biotechnology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4442
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfAbstract147.31 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext2.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.