Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4380
Title: ผลของการเสริมวิตามินซีร่วมกับวิตามินอีในอาหารปลาดุกลูกผสมต่อความต้านทานความเครียดภายใต้สภาวะน้ำที่มีอุณหภูมิและ pH ต่ำ
Other Titles: Effects of diets supplemented with vitamins c and e on stress resistance in hybrid catfish (clarias macrocephalus x c. Gariepinus) subjected to low temperature and acid stress
Authors: ธาราทิพย์ พิทักษ์สงค์
Keywords: ปลาดุก--การเลี้ยง;ปลาดุก--อาหารสัตว์;การให้อาหารสัตว์
Issue Date: 2554
Publisher: สาขาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4380
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfบทคัดย่อ310.01 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.