Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4380
Title: | ผลของการเสริมวิตามินซีร่วมกับวิตามินอีในอาหารปลาดุกลูกผสมต่อความต้านทานความเครียดภายใต้สภาวะน้ำที่มีอุณหภูมิและ pH ต่ำ |
Other Titles: | Effects of diets supplemented with vitamins c and e on stress resistance in hybrid catfish (clarias macrocephalus x c. Gariepinus) subjected to low temperature and acid stress |
Authors: | ธาราทิพย์ พิทักษ์สงค์ |
Keywords: | ปลาดุก--การเลี้ยง;ปลาดุก--อาหารสัตว์;การให้อาหารสัตว์ |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | สาขาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4380 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstract.pdf | บทคัดย่อ | 310.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.