Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4282
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorAmpawan Jantasee-
dc.date.accessioned2014-02-03T05:38:22Z-
dc.date.available2014-02-03T05:38:22Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4282-
dc.format.extent2658837 bytes-
dc.format.extent244738 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherSchool of Biomedical Science. Institute of Science. Suranaree University of Technology.en
dc.subjectGlutinous--Riceen
dc.subjectAntioxidant capacityen
dc.subjectPhenolic compounden
dc.titleDetermination of antioxidant capacity of Thai varieties of colored glutinous rice by chemical methods and fourier transform infrared spectroscopyen
dc.title.alternativeการระบุความสามารถในการต้านทานอนุมูลอิสระในข้าวเหนียวสีของไทยสายพันธุ์ต่างๆ โดยวิธีทางเคมีและวิธีฟูเรียร์ทรานสฟอร์มอินฟราเรดสเปกโทรสโกปีen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameMaster of Science-
dc.degree.levelMaster's Degree-
dc.degree.disciplineBiomedical Science-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract239 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext2.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.