Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4282
Title: Determination of antioxidant capacity of Thai varieties of colored glutinous rice by chemical methods and fourier transform infrared spectroscopy
Other Titles: การระบุความสามารถในการต้านทานอนุมูลอิสระในข้าวเหนียวสีของไทยสายพันธุ์ต่างๆ โดยวิธีทางเคมีและวิธีฟูเรียร์ทรานสฟอร์มอินฟราเรดสเปกโทรสโกปี
Authors: Ampawan Jantasee
Keywords: Glutinous--Rice;Antioxidant capacity;Phenolic compound
Issue Date: 2011
Publisher: School of Biomedical Science. Institute of Science. Suranaree University of Technology.
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4282
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract239 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext2.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.